thinkiknow

Domnișoara Muzy

Vă invit să faceți cunoștință cu domnișoara Muzy, cel mai nou si alintat membru al familie.
Nu este o fetiță oarecare, ea este un iepuraș din rasa Cap de leu. La prima vedere pare un ghemotoc de blană pufoasă din care răsar doi ochișori veseli, negri ca abanosul. Blănița are culoarea albă cu pete cafenii, iar urechiușele seamănă cu o fundiță delicată din catifea.

Este exact așa cum o descrie puștiul meu „adorabilăăăăă”.
20141201_15092520141210_092758

Ați ghicit cu siguranță cine este fericitul stăpân al micului ghem de blană. Botezul tot el i l-a făcut (de unde numele Muzy….numai el știe).
Imediat ce fiul meu se întoarce de la școala, Muzy îl însoțeste peste tot (cu sau fără voia ei). Formează o echipă veselă și foarte jucăușă. Mănâncă și fac lecțiile împreună. Deocamdată desenele animate nu par să o intereseze, spre dezamăgirea lui :).
Muzy îi suportă toate năzdrăvăniile (ba chiar îi linge mâinile recunoscătoare) iar puștiul a învățat ce anume și când să îi ofere de mâncare și cam tot ce este necesar pentru îngrijirea ei.

Multă vreme am fost reticentă la idea de avea un animăluț de companie în casă, din diverse motive ( igienă, risc de îmbolnăvire, lipsa timpului etc. )
La rugămințile fiului meu, am cedat în cele din urmă. Un argument hotărâtor a fost și faptul că un animal de companie are o influență favorabilă asupra dezvoltării copilului. Îl responsabilizează, îl învață sa fie mai tolerant cu cei din jurul lui, îi oferă încredere în sine și mai ales îl va determina să abordeze cu mai multă seriozitate și răspundere sarcinile pe care le primește.
De ce tocmai un iepuraș ? Pentru că este cel mai potrivit animal de companie pentru copii sensibili, care simt nevoia permanenta de a oferi și primi afecțiune. Exact temperamentul puștiului meu.

Concluzia este că acum avem un puști fericit și una bucată animăluț-prieten răsfățat.
20141208_132741

Reclame

Single Post Navigation

2 thoughts on “Domnișoara Muzy

  1. dordefemeie on said:

    Simpatica fom Muzy a voastra 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: